Werken in de games of animatie industrie

You should follow us on Twitter

Wil jij graag als 2D of 3D Graphic Artist werken in de games of animatie industrie, maar lukt het je niet om de juiste stageplek te vinden? Heb je als freelance illustrator problemen met het vinden van de juiste opdrachten of heb je het idee dat je portfolio wel wat verbetering kan gebruiken, maar weet je niet hoe? Schrijf je dan in voor de Masterclass van de Jheronimus Academy for Digital Arts.

Wat doet de Jheronimus Academy for Digital Arts?

JAFDA is de enige grafische opleiding in Nederland in zijn soort. JAFDA heeft zich tot doel gesteld om studenten op te leiden zodat ze ‘appealing’, onderscheidend en visueel sterk communicerend artwork kunnen vervaardigen voor het grootste publiek.

“Waar letten art directors op bij het beoordelen van je portfolio?”

Snel instappen, snel resultaat

Met modules die passen bij jouw persoonlijke interesse, talent, ambitie en tijd natuurlijk, want we geven de masterclass in de avonduren. We leren je niet om te toveren, want je zult met de opgedane kennis tijdens de masterclass nog veel zelf thuis moeten doen. Tijdens de lessen leren we je de belangrijkste lesstof en begeleiden we je -aan de hand van thuisopdrachten- naar een sterkere portfolio. Ook laten we je kennis maken met ‘inside information’ zoals: waar letten art directors op bij het beoordelen van je portfolio?

Ervaring delen

De mensen achter de JADA weten zelf ook hoe het is om aan het begin te staan van een creatieve carrière en om te gaan met twijfels en onzekerheden. Juist deze ervaring zetten we in om je meer inzicht en duidelijkheid te geven zodat je meer houvast hebt. Want hoe je het ook bekijkt, een diploma geeft je in deze fase van je carrière nog steeds niet de zekerheid waar je naar zoekt. Een sterk portfolio wel.

Persoonlijke begeleiding

Om een goede begeleiding te kunnen garanderen, zijn de groepen niet groter dan 10 cursisten, wees er dus op tijd bij!

Naast de kleine groepen, biedt de JADA meer voordelen:
Als (oud-)cursist kun je gratis of tegen zeer gereduceerd tarief deelnemen aan speciale gast-seminars en heb je altijd voorrang boven niet-cursisten.